söndag, maj 11

När det tycks bli svårt att somna kan man göra om bloggen. Jag har tänkt på saken en längre tid och nu är det påbörjat; nya färger och lite vårstädning i högerspalten. Städningen hade avsedd effekt och nu är det dags att sova gott. Men det kommer mera, var så säker.

Härnäst vill jag ta bort den fula ljusgröna pilen (finns i varje inläggs titel). Är det någon som vet om det går och hur man i så fall gör?

2 kommentarer:

Daniel sa...

Funkar att göra om bloggen i brist på annat. Lite mer motivation att börja uppdatera lite oftare ger det också. Hoppas du mår bra. Själv är jag i Malmö permanent numera. Skönt. Dock comeback till Örebro i helgen för globalkonferensen som är på Conventum i tidigare mötesplats Örebro numera överaskande örebro. Får se vad de har att bjuda på... Kram

Eva sa...

Visst är det så. Sen får vi se hur länge det frekventa uppdaterandet håller i sig (och om det är läsvärt för nån annan än mig själv - vilket i och för sig kan kvitta.)

Heter det numera Överraskande Örebro alltså? Tja, det är väl verkligen en passande slogan - med tanke på kommunledningen...