lördag, december 11

Dagens nyheter.

Okej, idag har jag besökt två hemsidor som det var ett tag sedan jag var inne på; Expressen och Aftonbladet. Förstår jag det hela rätt så är de mest intressanta och angelägna nyheterna i Sverige just nu två stycken till antalet.

För det första att kronprinsessan Victoria tackade nej till vin och hade på sig en draperad klänning på Nobelfesten. Vilket sammantaget naturligtvis tyder på att hon är gravid? Det kan inte vara så att hon fått tag på en snygg klänning och dessutom, vilket faktiskt vore fullt förståeligt, inte ville berusa sig när hon skulle konversera hela kvällen med en Nobelpristagare?

Och förresten, om hon nu är gravid på riktigt så får hon väl berätta om det precis när hon vill. För min del kan hon gärna få hålla hemligheten tills det är dags att åka till BB om hon vill. Ifall hon håller sig till administrativa grejer och skickar ut Daniel att klippa band så länge kan det nog funka…

För det andra så har ännu en blond kille vunnit Idol. Och själva nyheten är inte att han vann, utan snarare att hans flickvän satt i publiken fast han innan har berättat för alla tidningarna att han varit otrogen med den andra Idol-finalisten? Inget om vinnarlåten och nya skivan, utan mest bara otrohet och förlåt. Snacka om otacksamt för den som jobbar med pressfrågor på ”Idol”. Eller?

Inga kommentarer: