tisdag, november 1

Så här är det.

Om jag fick jobba oavbrutet på min uppsats skulle den ha potential att bli ganska... tja, fantastisk. Nu är det tyvärr inte så som livet ser ut och därför nöjer jag mig med ett godkänt betyg så att jag blir av med den. Om jag kommer att känna mig nöjd över produkten så tror jag att den nöjdheten främst kommer handla om att jag klarade av att leverera en 30 poängs uppsats utan att gå sönder på vägen.

Det är inte uppsatsen som är det stora problemet, utan det är allting runtomkring. Folk tycker nog att jag är lite jobbig att ha att göra med just nu. Vad de inte förstår är att allt jag har är min tid - i nuläget är det så att varje studietimme som jag lägger på annat måste jag försöka att ersätta på kvälls- eller helgtid. Vad jag då väljer att tacka nej till måste få vara en prioritering som jag äger... Eller jag försöker åtminstone, det är en pågående kamp varje dag.

Högst på önskelistan just nu står flera dagar med flöde. Dagar då jag får vara i min egen värld och bara sjunka in i skrivandet utan mejl, telefoner och massor utav inlevererade krav (rättmätiga och icke rättmätiga sådana) från andra. Ett annat fint alternativ vore om klockan kunde vridas tillbaka flera timmar... precis som i söndags. Mera vintertid, kan man få det?

Efter jobbhelgen har jag åtminstone beviljad semester fram till slutet av december. De helgerna blir lite vila och mycket skrivtid...

2 kommentarer:

Nina sa...

Du är inte ett dugg jobbig att ha att göra med! Ett rent nöje är det att ha dig här i grupprummet :D

KÄMPA PÅ!!!
/Nina

Eva sa...

Tack. Du är allt bra gullig du. Din entusiasm är stor hjälp i kämpandet :)