måndag, december 27


Kanske är jag den sista svensken med ett någorlunda litteraturintresse som inte har öppnat en enda av böckerna i Stieg Larsson-trilogin? Heller inte sett filmerna. Eller brytt mig om hypen. Fram tills igår kväll det vill säga...

Nu är jag redan fullt inne i historien och det känns som att jag kommer vilja läsa alla tre böckerna i ett svep. Förhoppningsvis blir det av innan terminen börjar och kurslitteraturen behöver uppmärksamhet.

Som helhet har jag det bra. Fortfarande är jag vilsen och lite sliten, känns som jag är fysiskt på ett ställe medan tankarna är någon helt annanstans. I förrgår, på juldagen, vaktade jag bebis istället för att gå på krogen. Sjöng barnsånger, snusade och vaggade ihop med J. Igår sov jag och läste. Idag har jag bland annat skottat snö och konstaterat att kondition är en färskvara. Ungefär så.

3 kommentarer:

Malin sa...

I början ville jag inte läsa Stieg Larsson-triologin för att det inte är min sorts bok men efter första boken ville jag samma som dig, läsa böckerna i ett svep.

Eva sa...

Haha, då är det precis samma. Jag gillar heller inte deckare egentligen, men läste ut den här boken på två dagar. Mycket välskriven story.

syrran sa...

Lugn, du är inte den enda. Jag har fortfarande inte öppnat någon av de böckerna heller, fast det är en genre jag normalt läser...